NVVO logo 2019

Leden van de Nederlandse Vereniging van Orthoptisten kunnen hier inloggen.

Close

Forgot your Username?

You can user our username reminding facility.

Get Started
Close

Forgot your Password?

Enter your email address and we'll help you reset your password.

Get Started

De NVvO is een belangenvereniging, een organisatie van de beroepsbeoefenaar 'de orthoptist'.
Naast de contributie inkomsten streeft de vereniging naar extra inkomsten om de doelstellingen van de NVvO binnen verantwoorde kaders te verbreden.  De NVvO houdt zich hierbij aan de gedragscode van het Instituut voor Sponsoring en Fondsenwerving, zie: www.isf.nl.

Dit betekent onder andere dat: 

  • de NVvO alleen contracten aan gaat met sponsors als de eigen onafhankelijkheid gewaarborgd is;
  • de NVvO zelf de inhoud bepaalt van haar publicaties en de onderwerpen die zij aan de orde stelt op nascholingsbijeenkomsten, symposia e.d.;
  • in geval van sponsoring wordt volstaan met het noemen van de naam van de firma en niet met een productnaam van een medicijn;
  • verkregen sponsorgelden worden besteed binnen de statutaire doelstellingen van de vereniging;
  • meerdere bedrijven de NVvO sponsoren, zodat onafhankelijkheid gewaarborgd is;
  • de sponsorcontracten juridisch goed onderbouwd zijn, verantwoordelijkheden en prestaties goed geformuleerd en uit elkaar te houden, waarbij de financiële aspecten te scheiden zijn naar de geformuleerde verantwoordelijkheden. 

Bij de totstandkoming van wetenschappelijke adviesrapporten en medische richtlijnen onderschrijft de NVvO mede de Code ter voorkoming van oneigenlijke beïnvloeding door belangenverstrengeling, opgesteld in januari 2012.

Heeft u interesse om de NVvO te sponsoren dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt vrijblijvend overleggen over uw wensen en mogelijkheden.